Oksekødssuppe med kolde ris

4 pers.

Ingredienser

1 stort løg i tynde ringe
3 fed hvidløg, hakket
1 spsk. karry
1 spsk. paprika
1 frisk rød chili uden kerner i små stykker
3 dl kogte kolde ris
500 g hakket oksekød
4 liter god bouillon

Fremgangsmåde

Smelt fedtstoffet i suppegryden og brænd karry og paprika af. Tilsæt løg, hvidløg og salt, så løgene ikke bliver brune. Tilsæt chili og oksekød og steg det hele til oksekødet bliver grynet. Krydr med salt og peber.
Hæld oksebouillon ved og lad det hele varme godt igennem.
Server med godt brød og de kolde ris.
Retten kan varieres med stegt kyllingebryst skåret i stykker og god hønsebouillon.
I stedet for ris, kan der så bruges kogte kinesiske nudler – samt evt. porrer og champignon i skiver.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik