4 pers.
Ingredienser
200 g kyllingebryst
1 papayafrugt
4 tomater
4 fed hvidløg
2 friske grønne chili
2 spsk. olie
Dressing:
3 spsk. vand
3 spsk. limesaft
2 spsk. eddike
2 spsk. fiskesauce
1 spsk. sukker
2 spsk. vegetabilsk olie
Fremgangsmåde
Skær kyllingebryst i tynde strimler. Skræl papaya’en. Halver den og skrab de sorte kerner ud. Skær papaya’en på tværs i tynde skiver. Hak hvidløg og chili fint.
Dressing:
Kom ingredienserne i en gryde og opvarm under omrøring til sukkeret er opløst.
Varm en wok op og slyng olien rundt. Svits kyllingebryst til det er gennemstegt. Læg tomaterne på et fad, dernæst papaya og kyllingestykker. Drys hvidløg og chili over. Fordel dressingen over og pynt med frisk basilikum.