Daimis

6 pers.

Ingredienser

Bund:
3 æggehvider
150 g sukker
150 g finthakkede (malede) mandler

Daimis:
3 æggeblommer
3 spsk. sukker
3 dl piskefløde
4 små Daim eller 2 dobbelte Daim

Fremgangsmåde

Pisk hviderne næsten stive og vend sukkeret i. Pisk det hele stift og vend de finthakkede mandler i. Kom marengsmassen i en smurt, meldrysset springform og bag den i ca. 30 minutter ved 175 grader.
Pisk fløden til skum og vend i de godt piskede æggeblommer og sukker. Kom grofthakket Daim i. Fordel over den helt afkølede marengsbund og dæk til.
Stil i fryseren i mindst 4 timer. Lad isen stå 20 minutter før servering.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik