Satay nudler

Ingredienser

Sauce:
7-9 fed hvidløg, presset
2 spsk. jordnøddeolie
2 store spsk. rød curry paste
1 stor spsk. koncentreret tomatpure
2½ dl grønsagsbouillon
2 spsk. soya
1 spsk. risvin – balsamico kan bruges i en snæver vending
1-2 spsk. sukker
De andre ting:
1 pk. risnudler, opblødt i varmt vand
1 bdt. bok choi eller kinakål
1 ds babymajs skåret i halve
5 forårsløg skåret i julienne
1 stor håndfuld thai basilikum
sesam olie

Fremgangsmåde

I en wok svitses hvidløg og currypaste i olie i 1 minut. Kom så de andre ingredienser i og steg et par minutter indtil saucen begynder at blive tykkere og lidt sirupsagtig. Smag på det og tilsæt evt. mere sukker og måske lidt salt og peber. Mens saucen bobler kommes grønsagerne i og nudlerne. Bland det hele godt og dryp med lidt sesamolie og server med en lime båd.