Jordbær-yoghurt med karamelsauce

6 pers.

Ingredienser

½ kg. jordbær
saften af 1 appelsin
500 g yoghurt naturel eller græsk yoghurt
100 g sukker
2 spsk. vand

Fremgangsmåde

Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver. Fordel dem i 6 portionsglas, dryp appelsinsaften over, og kom er par skefulde yoghurt i hvert glas. Stil glassene i køleskabet.
Kom sukkeret i en lille teflonpande sammen med vandet. Smelt sukkeret under konstant omrøring. Når det begynder at tykne, tages panden fra varmen og afkøles let.
Hæld karamelmassen over jordbærrene, og lad dem stå 10 minutter før de serveres.
Desserten kan laves i god tid, men put først karamellen på max. 1 time før servering.

Kan også laves med hindbær, ananasstykker elelr ferskner.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik