Fyldt flanksteak

4 pers.

Ingredienser

1 flanksteak ca. 700 g
4 spsk. hakket purløg
1 rød peberfrugt
1 ds majs, afdryppet
friskkværnet peber
2 spsk. margarine
2 spsk. majsmel
1 ds. flåede tomater med saft
2½ dl oksebouillon
1 tsk. chilipulver

Fremgangsmåde

Slå kødet med en kødhammer til det er ca. 1/4 cm. tyk. Svits purløg, peberfrugt, peber og majs i smør i 3 minutter. Tag gryden fra varmen og rør majsmel i.
Læg steaken på bordpladen og læg fyldet på med en ske, der skal være ca. 2 cm. til kanten hele vejen rundt. Rul steaken sammen fra den lange ende, ligesom en roulade. Bind steaken med en snor. Læg kødet i en stor pande og brun den hele vejen rundt. Tilsæt de hele tomater med saften, bouillonen og chilipulver og bring det i kog. Læg låg på og lad det simre i 11/4 time eller til kødet er mørt.