Krydret roastbeef

4 pers.

Ingredienser

800 g roastbeef
2 spsk. smør eller olie
Tomatpure-blandingen:
1 spsk. koncentreret tomatpure
1 spsk. brun farin
1 tsk. hakket hvidløg
1 spsk. olie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kom 1 spsk. smør/olie i en gryde og varm det op. Brun roastbeefen på alle sider. Tag den op og læg den på en tallerken. Tag gryden af varmen.
I en skål blandes tomatpure, brun farin, hvidløg, olie, salt og friskkværnet peber. Rør godt rundt. Sæt gryden på varmen igen, læg roastbeefen i. Steg den 15 minutter. Tag gryden af varmen og lad den stå med stegen i, i 10 minutter. Sæt den på varmen igen, vend roastbeefen og steg den yderligere 15 minutter. Inden stegen tages op af gryden smøres den med tomatpure-blandingen. Tag stegen op og dæk med stanniol, lad den hvile i 10 minutter.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik