Mørbrad med parmaskinke

4 pers.

Ingredienser

1 meget stor svinemørbrad, afpudset (eller 2 små)
salt, friskkværnet peber
lidt friske krydderurter
lidt dijonsennep
2-3 skiver parmaskinke
evt. 1 dl marsala

Fremgangsmåde

Mørbraden flækkes på langs og åbnes op (skær ikke hele vejen igennem). Trykkes lidt. Krydr med salt og friskkværnet peber. Smør med lidt sennep, læg lidt krydderurter på og slut af med parmaskinke – så kødet er dækket.
Læg kødet på grillen med skinkesiden nedad. Grill, til der pibler et par dråber op. Vend og gentag.
Hvis den skal laves i ovn, så brunes kødet på skinkesiden i 1-2 minutter på hver side. Læg den i et fad. Kog panden af i marsala og hæld det over kødet. Sæt i en 200 grader varm ovn i 10-12 minutter.
Server med små friskkogte kartofler og kryddersmør.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik