Thai-/nudelsalat

4 pers.

Ingredienser

100 g asiatiske nudler
1 aubergine skåret i tykke skiver
2 fed hvidløg, knust og finthakket
½ cm frisk ingefær, finthakket
2 spsk koriander, hakket
2 spsk basilikum, hakket
1 tsk kryddersalt
½ rødløg, i tynde skiver
1 frisk, rød chili, udkernet og finthakket
kerner fra 1 granatæble
1 håndfuld baby spinatblade, godt skyllet, slynget tør og fintsnittet
50 g usaltede peanuts, hakket
1 rød peberfrugt, finthakket
1 gul peberfrugt, finthakket
saft af ½ lime
salt, friskkværnet pebet
lidt avocadoolie

Fremgangsmåde

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Kom aubergineskiverne i et ovnfast fad og drys dem med hvidløg, krydderurter, salt og friskkværnet peber. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Når aubergineskiverne er færdigbagt, skæres de i mindre stykker.
Varm avocadoolie op ved høj varme på en pande og svits alle grøntsagerne.
Anret nudlerne på et fad med de stegte grøntsager ovenpå. Drys med hakket peberfrugt og dryp ved servering med limesaft

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik