Pappardelle med mascapone og kylling

4 pers.

Ingredienser

400 g frisk pappardelle
2-3 kyllingebrystfileter, alt efter størrelse, skåret i tern
1 løg, hakket
2 dl tør hvidvin
1 dl hønsebouillon
150 g mascarpone
finrevet skal af ½ citron, økologisk
1 spsk citronsaft
2 spsk. kapers, afdryppet
salt, friskkværnet peber
lidt frisk basilikum
lidt frisk, fintrevet parmesan
olivenolie

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på emballagen i rigeligt, godt saltet, vand. Hældet vandet fra og lad den dryppe af
Varm lidt olie op på en pande og svits kød og løg, til det tager farve, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt hvidvinen og kog den lidt ind.
Tilsæt bouillon, mascarpone, citronskal, -saft og kapers – lad retten samre i ca. 5 min. under omrøring indtil kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber. Vend sauce og pasta sammen. Pynt med frisk basilikum og parmesan.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik