Honninggrillet laks med chili og tomat

4 pers.

Ingredienser

500 g cherrytomater
2 røde chili
2 citroner
1 bdt. frisk timian
salt, peber
6 spsk. flydende honning
6 spsk. olivenolie
2 laksekoteletter

Lime mayonnaise:
6 spsk. god mayonnaise
saft af 1 lime
1 tsk. sukker
salt, peber

Fremgangsmåde

Læg cherrytomater og hele chili i en bradepande og skær en citron i grove tern og kom den ved sammen med masser af frisk timian, salt og peber. Rør honning og olivenolie sammen. Fordel halvdelen over tomater, citroner og chili. Bag blandingen i ovnen ved svag varme, 150-170 grader i ca. 30 minutter.
Rør ingredienserne til mayonnaisen sammen, smag til med salt og peber og stil den koldt indtil servering.
Skub tomaterne til side og læg laksekoteletterne i fadet. Tænd for grillen. Fordel resten af olivenoliehonningen over koteletterne, krydr med salt, peber og timian. Stil retten i ovnen og grill i 8-10 minutter, eller til koteletterne har fået farve. Hold hele tiden øje med dem. Hvor meget de skal have afhænger af grill og størrelse.
Server med citronbåde og limemayonnaise.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik