Laks med tandoori og kikærter

4 pers.

Ingredienser

1 dåse kikærter, godt skyllede og godt afdryppet
1½ dl bouillon af god kvalitet
lidt olivenolie
2 fed hvidløg i tynde skiver
500 g San Marzano tomater, halveret
250 g frisk spinat
salt, friskkværnet peber
lidt tandoorikrydderi
4 laksefileter uden skind og ben

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op på en pande og kom hvidløg på, sauter til de begynder at blive lidt bløde og afgiver duft, ved ikke for høj varme. Tilsæt tomater og sauter videre i et par minutter, tilsæt så spinaten og steg til spinaten falder sammen.
Tilsæt kikærter og lidt bouillon, krydr med salt, friskkværnet peber.
Drys lidt tandoorikrydderi på fiskestykkerne, sammen med lidt salt og friskkværnet peber. Læg fisken ovenpå tomatblandingen og læg med et låg eller stanniol. Damp til fisken er nok, ca. 6-8 minutter. Smag til og server med godt brød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik