Kalvekoteletter med champignon og asparges

2 pers.

Ingredienser

2 gode kalvekoteletter
150 g champignon i skiver
1 stor håndfuld mandler, hakket
1 bdt. asparges, det nederste seje, knækket af
teriyakisauce
Maldon salt, friskkværnet peber
smør og olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

Varm smør og olivenolie op på en pande og steg koteletterne, til de er som ønsket, krydr med salt og friskkværnet peber
Tag bøfferne af panden og hold dem varme.
Hæld lidt teriyaki på panden, tilsæt champignon og mandler, lad dem stege i ca. 4 minutter, rør af og til. Damp asparges i lidt letsaltet vand.
Fordel svampe-/mandelblandingen på 2 tallerkner. Læg bøfferne ovenpå og fordel asparges øverst. Server evt. med sauce.

Læs om indretning her: Sliced.dk

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik