Chokoladekage med bananer

Ingredienser

200 g mel
100 g smør
250 g brun farin
2 æg
50 g usødet kakaopulver
2½ tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
1 dl sødmælk
2 bananer, godt modne
200 g flormelis
3 pasteuriserede æggehvider
lidt god, mørk chokolade til pynt

Fremgangsmåde

Pisk smør og farin luftigt med en el-mikser. Tilsæt æggene et ad gange og pisk godt efter hvert. Bland med med bagepulver, kanel og kakao,. Rør det i dejen med en træske, skiftevis med mælken. Rør til det et en ensartet dej. Mos bananerne og vend dem i. Hæld dejen i en smurt springform og bag i midten af ovnen ved 175 grader i 35-45 minutter. Tjek at kagen er gennembagt, inden den tages ud af ovnen. Lad kagen afkøle. Rør flormelis med æggehvider, til en tyk glasur, som fordeles ovenpå kagen. Høvl chokoladen til spåner og drys dem ovenpå glasuren, inden den stivner helt.