Kartoffelsalat med sennep og rødløg

4 pers.

Ingredienser

600 g små, nye kartofler
1 spsk. grovkornet sennep
2 tsk. kapers, afdryppede
1 bdt. dild, finthakket
1 rødløg, finthakket
1 spsk. sherryeddike
½ tsk. sukker
1 dl god olivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne netop møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre på blusset, ryst dem af og til, så de ikke brænder på. Pisk sennep med eddike, salt, friskkværnet peber, sukker og olie, til det hele tykner. Eller kom det hele i et glas med låg og ryst det sammen. Vend løg, kapers og dild i. Hæld dressingen over de varme karotfler og vend godt rundt.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik