Papardelle med oksekød

4 pers.

Ingredienser

350 g okseinderlår i strimler
1/4 dl balsamico
300 g pappardelle eller fettuccine
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
2 kviste frisk timian
250 g blandede svampe, renset
et par håndfulde rucola
groft salt, friskkværnet peber
50 g parmesanost i flager

Fremgangsmåde

Mariner kødet i balsamico i 15 minutter.
Kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen, hæld vandet fra og lad det dryppe af.
Hæld balsamico fra kødet og brun hurtigt kødet i olivenolie på en godt varm pande. Tilsæt hvidløg, timianblade og svampe i mindre stykker, svits i 3 minutters tid under omrøring. Krydr med salt og friskkværnet peber. Bland det den friskkogte pasta og server straks drysset med parmesan i flager.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik