Andebryst på sommergrønsager

2 pers.

Ingredienser

1 andebrystfilet
groft salt, friskkværnet peber
1 tsk. flydende honning
friske timianblade
1 squash i stave
1 bdt. forårsløg, snittet
4 modne nektariner, i både
15 g smør
1 spsk. mangochutney
lidt chilipulver

Fremgangsmåde

Rids fedtlaget på andebrystfileten i rudemønster og drys med salt og friskkværnet peber. Læg det på en tør pande, med fedtsiden ned ad og skru op og lad fedtet smelte af. Når fedtet er gyldent, vendes den og brunes på den anden side. Læg i et lille ovnfast fad og sæt i en 190 grader varm ovn i 18-20 minutter. Lad det trække i 10 minutter inden der skæres i skiver.
Kom lidt olie på en pande og rist først squash. Tag dem af og kom forårsløg og nektariner på, steg i få minutter og tilsæt chutney. Kom squash tilbage på panden og smag til med salt, friskkværnet peber, lidt chili og finthakkede timianblade.
Anret grønsagerne på 2 tallerkner, læg også en lille bunke blandede, babysalatblade på og tilsidst andebryst i tynde skiver. Server straks.