Pakke med kylling og grønsager

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
100 g stærk, sød chilisauce
1 gul peberfrugt i strimler
1 rød peberfrugt i strimler
1 bakke babymajs, halveret
1 porre, fintsnittet
4 tynde skiver frisk ingefær
salt, friskkværnet peber
250 g kinesiske nudler
thaibasilikum (hvis det ikke kan fåes, så udelad det)

Fremgangsmåde

Vend kyllingebrystfileterne i den stærke, søde chilisauce. Fordel grønsager og ingefær på 4 store stykker bagepapir. Læg kyllingebrystfileterne ovenpå, hæld den resterende sauce over og krydr med salt og friskkværnet peber. Luk pakken godt sammen og læg dem i en bradepande. Bag ved 220 grader i ca. 20 minutter. Tilbered nudlerne efter anvisning på emballagen og drys med thaibasilikum.
Giv en pakke til hver person, så de selv kan åbne den og server med de friskkogte nudler.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik