Pasta med spidskål og bacon

2 pers.

Ingredienser

200-250 g pasta
1 mellemstort spidskål
1 hakket løg
75-100 g bacon
1 dl creme fraiche 18%
1 pasteuriseret æg
1 håndfuld frisk revet parmesanost (ca. 1 dl)
salt, friskkværnet peber
kryddergrønt, f. eks. purløg

Fremgangsmåde

Svits løg og bacon. Skær kålen i tykke firkantede stykker – skær stokken fra. Rør creme fraiche, æg og parmesan med lidt salt og friskkværnet peber. Kog pastaen efter anvisning på pakken – i lidt mere vand end du plejer.
Kom kålen i pastavandet de sidste minuter af kogetiden. Hæld vandet fra, og hæld de svitsede løg og bacontern i sammen med den cremede ægge-osteblanding. Rør omhyggeligt, til æggemassen begynder at stivne.
Server med det samme i varme tallerkner evt. med ekstra peber og kryddergrønt samt sala af kogte eller bagte rødbeder.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik