Fiskefilet med tomat

2 pers.

Ingredienser

2 fiskefileter (torsk eller sej)
salt, friskkværnet peber
fedtstof til stegning
Tilbehør:
25 g pinjekerner
2 spsk. smør
3 hakkede tomater
3 snittede forårsløg
1 spsk. hakket persille
1 tsk. oregano
1-2 spsk. lime- eller citronsaft

Fremgangsmåde

Krydr fileterne med salt og peber og steg dem i 4-5 minutter i alt i gyldent fedstof på en pande. tag dem af og hold dem varme.
Tilbehør:
Rist pinjekernerne på en tør pande. Tag dem af. Kom smørret på pandne og svits tomaterne og løg få minutter heri. Bland persille og oregano i og krydr med lime- eller citronsaft, salt og peber. Varm igennem og smag godt til. Bland pinjekernerne i.
Server tomatblandingen til fisken sammen med små kogte kartofler.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik