Tabbouleh med marinerede rejer

4 pers.

Ingredienser

4 dl bulgur
3 dl vand
3/4 dl friskpresset citronsaft
½ dl olivenolie
6 spsk. frisk, hakket mynte
salt, friskkværnet peber
20 kogte, store tigerrejer
3 aromatiske tomater uden kerner, grofthakket
1 håndfuld rucola eller friske spinatblade
100 g feta i tern
2 forårsløg
1 fed hvidløg, finthakket

Fremgangsmåde

Bland bulgur med vand, halvdelen af citronsaften og halvdelen af olien. Lad det stå i 2 timer.
Pisk resten af citronsaften med resten af olien, halvdelen af mynten og lidt groft salt. Kom rejerne i og lad dem marinere i 30 minutter. Vend dem rundt af og til. Hæld bulguren gennem en si, hvis der er meget væde ved dem. Bland dem med tomater, rucola/spinat, feta, forårsløg, hvidløg, resten af mynten, salt og friskkværnet peber. Server med de marinerede rejer og godt, groft brød.