Blåmuslinger med rød karry og kokosmælk

4 pers.

Ingredienser

2 kg. friske blåmuslinger
1 spsk. rød karrypasta
1 dåse kokosmælk
2 små friske, røde chilier
1½ dl vand
1/4 dl friskpresset limesaft
1 spsk. fishsauce
1-2 tsk. sukker
1 potte frisk thai basilikum

Fremgangsmåde

Skrub muslingerne grundigt i flere hold vand og tjek at de alle er lukkede. Hvis muslingerne er åbne, så bank dem let mod bordkanten, hvis de ikke lukker sig skal de smides væk!!
Svits karrypastaen i et par skefulde kokosmælk, til det begynder at afgive aroma. Tilsæt resten af kokosmælken, vand og lime – bring det i kog. Kom muslinger og chili ved og kog i 4-5 minutter, til muslingerne har åbnet sig. Hvis der er nogle er ikke har åbnet sig, så smid dem væk!!! Smag suppen til med ekstra limesaft, fishsauce og sukker. Server med frisk, thai basilikum og godt brød.