Pastasalat med kalkun, grillet peber og tomater

4 pers.

Ingredienser

400 g kalkunschnitzel
olivenolie
salt, friskkværnet peber
300 g tørret pasta
½ dl olienolie
1/4 dl hvid balsamico eller hvidvinseddike
3 peberfrugter, gule og røde
250 g cherrytomater
1 potte frisk basilikum
50 g ristede pinjekerner

Fremgangsmåde

Dryp kalkunschnitzlerne med olivvenolie og krydr med salt og friskkværnet peber. Grill eller steg schnitzlerne 2-3 minutter på hver side og skær dem i skiver.
Kog pastaen al dente i rigeligt med godt saltet vand, skyl i koldt vand og lad dem dryppe godt af. Vend det med olivenolie og eddike. Krydr med salt og friskkværnet peber
Halver peberfrugterne, fjern frøstolen og grill dem i ovnen til skindet bliver sort. Læg dem i en skål/tallerken og kom film over. Når de er afkølede lidt, så tag skindet af og skær dem i mindre stykker.
Bland pastaen med peberfrugter, kalkun, halve cherrytomater og basilikumblade. Drys med ristede pinjekerner og server med brød.