Kalkun i wok

2 pers.

Ingredienser

300 g kalkunbryst eller schnitzel, skåret i strimler
1 gulerod i julienne
2 forårsløg i julienne
50 g spidskål, fintsnittet
100 g blomkål i små buketter
3 spsk. soya
2 dl vand eller hønsebouillon
lidt maizena
jordnødde- eller rapsolie

Fremgangsmåde

Varm olie op i en wok og steg kalkunstrimlerne, krydr med salt og friskkværnet peber. Tag det op og hold varmt. Lynsteg grønsagerne, start med gulerødder og blomkål. Steg dem et par minutter og tilsæt så resten af grønsagerne. Kom kalkunstrimlerne tilbage og tilsæt soya og friskværnet peber. Kom vand/bouillon ved og jævn det med maizena udrørt i lidt vand, til det har en passende konsistens. Server med ris.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik