Broccoli-/skinke gratin

6 pers.

Ingredienser

200 g italiensk brød i tern
1 pose frosne broccolihoveder, tøet op og skåret i mindre stykker
100 g skinketern
1 glas grillede peberfrugt, uden væske og hakket
4 forårsløg i skiver
2½ dl revet mozzarella
6 store æg
5 dl mælk
tørret timian
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Smør et ovnfast fad. Bred halvdelen af brødternene over bunden. Dæk med halvdelen af broccoli, skinke, peberfrugt, forårsløg og ost. Gentag processen engang til.
Pisk æg, mælk, timian, salt og friskkværnet peber samme og hæld det over. Dæk det godt til og sæt det i køleskab i 2 timer eller allerhelst natten over.
Forvarm ovnen til 200 grader og bag – tildækket – i 1 time. Tag folie af og bag i 5 minutter. Tag ud og lad det stå i 5 minutter inden der spises.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik