Crostini med tomat og avocado

4 pers.

Ingredienser

8 skiver tyndt, godt brød
1 avocado
2 tomater
125 g frisk bøffelmozzarella
1 fed hvidløg
frisk basilikum
lidt olivenolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rist de tynde brødskiver på en pande og steg dem gyldne i olie. De kan også laves i ovnen, hvor de pensles med olie og bag dem til de er gyldne.
Avocado og mozzarella skæres i små tern. Tomaterne skæres i kvarte og kernerne fjernes og så skæres de i små tern. Olie, hvidløg og finthakkede basilikumblade røres forsigtigt i de ovenstående ingredienser. Smag til med salt og friskkværnet peber. Læg forsigtigt blandingen på de ristede brød og pynt med friske krydderurter.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik