Reje – asparges pie

Skøn som let sommermad med en god salat til. Kan varieres med andet fyld.

Ingredienser

Dej:
125 g smør
3 dl mel
3 spsk. koldt vand

Fyld:
150-200 g rejer
1 ds. aspargessnitter
1 bdt. dild
salt, friskkværnet peber

Souffledej:
2 æggehvider
150 g mayonnaise

Fremgangsmåde

Smuldr smørret i melet, tilsæt vand og saml dejen. Lad den hvile køligt ½ times tid.
Lad rejer og asparges dryppe godt af. Skær evt. aspagessnitter i mindre stykker.
Tryk dejen ud i en tærteform eller i portionsforme. Fordel rejer og asparges over dejen. Klip dild over og krydr med salt og peber. Pisk æggehviderne stive. Vend mayonnaise i. Bred blandingen over tærten. Bag denne ved 175 grader i ca. 30 minutter, til den er gylden og fin.

NB: Tærten kan forberedes, men souffledejen bredes over, inden tærten sættes i ovnen.