Spagetti med hvidøg

Denne meget simple ret er italienernes mest simple pasta-ret når der bare skal noget ned i maven midt på dagen

Ingredienser

Spagetti (anden pasta kan også bruges)

Hvidløg (ca. 1 fed pr person. Men det er jo en smagssag)

basilikum

Olie (helst oliven olie, extra vergine)

Fremgangsmåde

Vandet sættes til at koge (og nej, ikke putte salt i)

Når vandet koges hældes pastaen i (og salt)

I mellemtiden fintsnittes hvidløget.

Lige før pastaen er færdig, ca. 1 minut før, steges hvidløget på en oliefyldt pande. Hvidløget skal nemlig ikke have for meget tid på panden da det bare ødelægger smagen.

Vandet sies fra vandet og pastaen hældes op på panden, hvor hvidløg og pasta blandes (husk lav varme!). Hvis smagsløgene tillader det drysses basilikum udover.

Buon appetit

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik