Spaghettitærte med spinatpesto (4 pers)

Ingredienser

  • 90 g. smør
  • 200 g. hvedemel
  • 1/2 tsk. salt
  • koldt vand
  • 1 kg. frist spinat
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 1 dl. olivenolie
  • 60g. friskrevet parmesan
  • salt og peber
  • 500 g. spaghetti

Fremgangsmåde

  • Smørret smuldres i melet og saltet tilsættes.
  • Der tilsættes en smule vand, så dejen samles.
  • Dejen pakkes i husholdningsfilm og hviler 1 time i køleskabet.
  • Dejen trykkes ud i en tærteform og der prikkes i bunden med en gaffel.
  • Tærtebunden bages ved 200 grader i ca. 20 min.
  • Spinaten skylles.
  • Olien varmes i en gryde.
  • Hvidløgsfeddene svitses og spinaten kommes i.
  • Spinaten svitses til den falder sammen.
  • Spinaten sfkøles i en sigte og vandet presses ud af spinaten.
  • Spinat, olie og parmesan kommes i en foodprocessor.
  • Saucen mixes og der smages til med salt og peber.
  • Pastaen koges og afdrypper i en sigte.
  • Pastaen og spinatpestoen blandes godt.
  • Pastablandingen kommes i tærtebunden og retten serveres med friskreven parmesan.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik