Kalkunschnitzel med honningkartofler

4 pers.

Ingredienser

4 kalkunschnitzler eller kalkunbryst i skiver. ca. 650 g
8 skiver bacon
4 tandstikkere
1 spsk. smør
1 spsk. olie
salt, friskkværnet peber

Honningglaserede kartofler:
1 kg aspargeskartofler, kogte og pillede
2 spsk. smør
2 spsk. flydende honning
4-5 kviste frisk timian, eller 1 tsk. tørret

Tilbehør:
lynstegt savoykål og syltede tranebær

Fremgangsmåde

Vikl 2 baconskiver om hvert stykke kød og luk med en tandstikker. Brun kødet på en pande i gyldenbrunt smør og olie. Krydr med salt og friskkværnet peber. Steg kødet færdigt ca. 4 minutter på hver side ved middel varme. Smelt smør og honning på en stor pande, lad det blive gyldenbrunt og varm kartoflerne heri. Tilsæt timian.
Server med lynstegt savoykål og syltede tranebær.

Comments

comments