Kotelet med rødkåls-coleslaw

Ingredienser

4 koteletter
2 tsk. olie
2 tsk. smør
salt, friskkværnet peber

Rødkåls-coleslaw:
400 g rødkål i fine strimler
½ finthakket løg
1 spsk. æbleeddike eller lys vineddike
groft salt
½ tsk. sukker
2 røde æbler skåret i små stykker
100 g mayonnaise
salt, friskkværnet peber

Tilbehør:
citron i både

Fremgangsmåde

Vend kålen sammen med løg, eddike, salt og sukker. Rør det hele sammen og lad det gerne stå i 1 time, så væden trækker ud. Hæld væden fra og bland æble og mayonnaise i. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Dup kødet med køkkenrulle. Varm olien på en pande og brun kødet ca. 1 minut på hver side. Krydr med salt og friskkværnet peber. Steg videre 2-3 minutter på hver side ved middelvarme. Giv citronbåde til.

Comments

comments