Thailandsk millonbøf

2 pers.

Ingredienser

150 g nudler
300 g hakket oksekød
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1 frisk, rød chili
1 rødløg
250 g grønne bønner eller sukkerærter
1 lime eller citron
1 tsk. sukker
1 spsk. soya

Fremgangsmåde

Læg nudlerne i en skål og overhæld dem med kogende vand og lad dem trække i 5 minutter. Rør rundt og hæld dem i en sigte. Brun kødet i en wok med olie og tilsæt finthakket hvidløg, ingefær og chili. Steg nogle minutter og tilsæt fintsnittet rødløg og fintsnittede bønner eller sukkerærter. Steg under omrøring 5 minutter vend nudlerne i og smag til med lime- eller citronsaft, sukker og soya.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik