Rosmarinkylling

2 pers.

Ingredienser

2 hele kyllingelår
2 fed hvidløg
1 rødløg
1-2 store kartofler
½ hokaido græskar, ca. 500 g
frisk rosmarin
1-2 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 225 grader. Pil hvidløg. Skær rødløg i både. Skær kartofler i både eller tern. Skrab kernerne ud af græskarret og skær skrællen af med en kniv. Skær frugtkødet i tern eller både. Vend det hele sammen med rosmarinnåde, olivenolie, salt og friskkværnet peber. LÆg dem i et ovnfast fad.
Del kyllingelårene i halve og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Stik lidt rosmarin ind under skindet og læg kyllingestykkerne ned i grønsagerne. Sæt fadet i ovnen ved ca. 30 minutter. til alt er mørt og gennemstegt.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik