Marinerede lammekoteletter

4 pers.

Ingredienser

8 lammekoteletter

Marinade:
4 spsk. citronsaft
2 fed knust hvidløg
½ tsk. basilikum
½ dl olie
salt, friskkværnet peber
fedtstof til stegning

Yoghurt salat:
2½ dl yoghurt
1/4 snittet agurk
1 fintsnittet peberfrugt
½ tsk. tørret mynte
½ tsk. revet løg
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Marinaden røres sammen og fordeles på koteletterne. Lad dem marinere 3-4 timer. Tør dem af og steg dem på en varm pande eller på en grill. Stegetid på pande ca. 2½ minut på hver side, på grill 3-4 minutter.
Rør yoghurt op med agurk, peberfrugt, mynte, løg, salt og friskkværnet peber. Server som kold sauce til koteletterne sammen med kogte gulerødder og persillerødder.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik