Kyllinginderfilet med hvidløg

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingeinderfilet
1 stort løg
1-3 fed hvidløg
2 spsk. olie
salt, friskkværnet peber
½ dl balsamico
1 ds. hakkede tomater
3 spsk. hakket, frisk basilikum

Fremgangsmåde

Kyllingeinderfileterne deles i mindre stykker, løg og hvidløg hakkes. Olien varmes op, løg og hvidløg steges heri ved svag varme. Skru op for varmen og tilsæt kyllingestykkerne. Krydr med salt og friskkværnet peber – brunes kort. Balsamico tilsættes og koges næsten væk. De hakkede tomater tilsættes og retten koger i 6-8 minutter. Basilikum vendes i retten og smages til med salt og friskkværnet peber.
Serveres med spaghetti og flute.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik