Hyggefirkanter

Super gode til madkassen eller som frokost.
20 stk.

Ingredienser

Surdej:
5 g gær
200 g (31/3 dl fuldkornshvedemel
1 tsk. hvidvinseddike
1 spsk. honning
4 dl lunkent vand

Næste dag:
4 dl lunkent vand
1 spsk. Maldon seasalt
200 g rugmel
200 g sigtemel
ca. 450 g hvedemel

Fremgangsmåde

Rør ingredienserne til surdejen sammen i en skål. Dæk skålen med film, prik et par huller i det og lad dejen hvile ved køkkentemperatur i 1 døgn.
Rør først vandet og derefter salt og mel i surdejen næste dag. Ælt dejen smidig. Stil den til hævning tildækket i ca. 3 timer.
Form til 20 ca. 2 cm. tykke firkanter. Lad dem efterhæve 15 minutter.
Pensl med vand og bag bollerne ca. 25 minutter ved 200 grader på midterste onvrille.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik