header

Krydret roastbeef

4 pers.

Ingredienser

800 g roastbeef
2 spsk. smør eller olie

Tomatpure-blandingen:
1 spsk. koncentreret tomatpure
1 spsk. brun farin
1 tsk. hakket hvidløg
1 spsk. olie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kom 1 spsk. smør/olie i en gryde og varm op. Brun roastbeefen på alle sider. Tag den op og læg den på en tallerken. Tag gryden af varmen.
I en skål blandes tomatpure, brun farin, hvidløg, olie, salt og friskkværnet peber. Rør godt rundt. Sæt gryden på varmen igen, læg roastbeefen i. Steg den i 15 minutter. Tag gryden af og lad den stå med stegen i 10 minutter. Sæt den på varmen igen, vend roastbeefen og steg yderligere 15 minutter. Inden steges tages op af gryden smøres med tomatpure-blandingen. Tag stegen op, dæk med stanniol og lad den hvile i 10 minutter.