header

Kalkun grillspyd med orientalsk marinade

8 træspyd

Ingredienser

1 helt stykke kalkunbryst, 500-600 g
2 røde peberfrugter
6 skalotteløg

Marinade:
2 dl olie (raps-, vindruekerne-, eller majsolie)
½ dl østerssauce
2-3 spsk. tamari
½ frisk chili, finthakket
2 stykker frisk ingefær, på størrelser med valnødder
saft af ½ lime
2-3 fed hvidløg
lidt salt

Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Skær kalkun i tern på ca. 3 cm. Lad kalkunen trække i marinaden i mindst 1 time, gerne mere.
Skær peberfrugt i tern og løg i kvarte eller halve, afhængig af størrelsen. Sæt skiftevis peberfrugt, kalkun og løgstykker på grillspyddene. Grill ved middelvarme i ca. 25 minutter.