Marinerede kalkunoverlår

4 pers.

Ingredienser

2-3 kalkun overlår, ca. 2 kg. i alt

Marinade:
2 dl Heinz ketchup
saft af 1 stor appelsin
1 spsk. soya
2 spsk. solsikkeolie
ca. 3 cm. friskrevet ingefær
friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Dup lårene tørre og skær nogle dybe snit jævnt fordelt i kødet. Læg kødet i et fad med kant. Pisl alle dele til marinaden sammen og hæld den over. Vend kødet, så alt er dækket af marinaden. Lad evt. lårene trække i marinaden til næste dag. Stil fadet midt i ovnen ved 180 grader i ca. 1½ time (måske 2). Vend lårene en eller flere gange under stegningen og øs marinaden op over. Skru evt. op for varmen til sidst, så overfladen får lidt mørke pletter. Tag kødet ud og lad trække i 15 minutter. Hold fast i benet, stil låret på højkant og skær i skiver.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik