header

Pastasalat med chili-bacon

6 pers.

Ingredienser

300 g penne
2 spsk. olivenolie
250 g cherrytomater i halve
50 g soltørrede tomater, udblødt i appelsinjuice
100 g tørristet chili-bacon i tern
purløg

Dressing:
2 hårdkogte æg
1 tsk. dijonsennep
4 spsk. citronsaft
4 spsk. olivenolie
1½ dl vand
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog pastaen, dryp af og vend med olien. Afkøl.

Sauce:
De hårdkogte æg pilles. Skil i blomer og hvider. Blommerne piskes jævne med sennep, citronsaft, olie og vand. Smag til med salt og friskkværnet peber. Hak æggehviderne. Hæld væden fra de soltørrede tomater.
Bland pasta, cherrytomater, bacon, soltørrede tomater i strimler og de hakkede æggehvider med saucen. Kom salaten i en skål og drys med purløg. God til grill mad.