Tærte med kokosglasur

Ingredienser

Dej:
2 æg
60 g sukker
50 g smør
100 g mel
2 tsk. bagepulver
1 dl piskefløde

Glasur:
70 g smør
50 g sukker
50 g kokosmel
2 spsk. fløde
1 spsk. mel

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde for svag varme og afkøl. Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt den afkølede smør. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen røres hurtigt sammen. Dejen hældes i et smurt tærtefad. Kagen sættes i en forvarmet ovn og bager i 45 minutter ved 190 grader.
Mens kagen bager, kommes alle ingredienserne til fyldet i en gryde hvor det gives et opkog.
Glasur massen hældes over kagen. Bagningen forsætter de sidste 15 minutter til overfladen er pæn og gylden.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik