Italienske biscotti

ca. 20 stk.

Ingredienser

250 g mel
50 g brun muscovadosukker
200 g rørsukker
2 æg
1 æggeblomme
150 g hele mandler
½ tsk. bagepulver
2 tsk. vaniliesukker
2 tsk. reven skal af citron

Fremgangsmåde

Sæt i ovnen på 180 grader. Bland alle ingredienserne i en skål. Mandlerne skal ikke hakkets. Ælt dejen med hænderne. Den skal hænge sammen, men være lidt klistret.
Tril dejen til 2 stænger, der er ca. 6 cm. brede. Læg stængerne på en bageplade og bag dem midt i ovnen i 20-25 minutter.
Tag dem ud af ovnen og skær dem med det samme ud til fingertykke småkager. De må gerne være lidt rustikke. Kniven skal være meget skarp, ellers smuldrer kagerne let.
Når kagerne er kølet helt af, er de sprøde og lidt seje, men ikke stenhårde.
Hvis de ønskes hårde, kan varmen dæmpes lidt og bage de udskårne biscotti i yderligere 10-15 minutter, eller til de har fået den ønskede hårdhed.

Comments

comments