header

Stærk kyllingesalat

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. vegetabilsk olie
1 lille hakket løg
500 g finthakket kyllingebryst uden skind
3 spsk. skåret purløg
2 spsk. hakket, frisk mynte
1 fintstrimlet, grøn peberfrugt
6-8 strimlede salatblade

Dressing:
2 spsk. citronsaft
1 spsk. sammenpresset farin
1 spsk. fish sauce
friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Varm olien op i en sauterpande. Tilsæt løg og kyllingekød og steg det igennem i 6-7 minutter. Tag panden af blusset og køl af i 5 minutter. Tilsæt purløg, mynte og grøn peber og bland ingredienserne grundigt.
Dressing:
Ryst alle ingredienserne grundigt sammen. Hæld dressingen over ingredienserne på panden og rør, så det hele blandes godt. Anret de strimlede salatblade på et serveringsfad og læg kyllingesalten ovenpå.