Stærk kyllingesalat

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. vegetabilsk olie
1 lille hakket løg
500 g finthakket kyllingebryst uden skind
3 spsk. skåret purløg
2 spsk. hakket, frisk mynte
1 fintstrimlet, grøn peberfrugt
6-8 strimlede salatblade

Dressing:
2 spsk. citronsaft
1 spsk. sammenpresset farin
1 spsk. fish sauce
friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Varm olien op i en sauterpande. Tilsæt løg og kyllingekød og steg det igennem i 6-7 minutter. Tag panden af blusset og køl af i 5 minutter. Tilsæt purløg, mynte og grøn peber og bland ingredienserne grundigt.
Dressing:
Ryst alle ingredienserne grundigt sammen. Hæld dressingen over ingredienserne på panden og rør, så det hele blandes godt. Anret de strimlede salatblade på et serveringsfad og læg kyllingesalten ovenpå.

Comments

comments