header

Saturday Night seafood cakes

1 pers.

Ingredienser

100 g torskefilet
25 g frosne rejer
1/4 æg
21/4 spsk. sødmælk
frisk purløg
25 g hakket løg
50 g frosne spinatblade
1 dl parboiled ris
33/4 tsk. taco kryddermix
1/4 avocado
1/4 lime
0,6 dl mild taco sauce
2 dl vand

Fremgangsmåde

Hak torskefileterne fint i en foodprocessor. Tilsæt æg, jalapeno og krydderimix og blend igen. Hæld mælk i lidt ad gangen, til farsen er jævn. Vend forsigtigt purløg og rejer i farsen. Form seafood cakes ved hjælp af 2 skeer og steg dem i lidt smør ved svag varme.
Tilbered i mellemtiden risene på følgende måde:
Svits løgene i smør eller olie til de er bløde, tilsæt ris, salt og vand. Lad det koge under låg til risene er færdige. Bland spinaten i lidt før risene er færdige og server med nystegte seafood cakes, avocadoskiver, lime og tacosauce.