Miniflutes med pølser og bacon

4 pers.

Ingredienser

8 skiver bacon
1-2 tsk. dijonsennep
4 store oksekøds- eller svinepølser
8 store salvieblade
2 spsk. olie
4 lange tynde landbrød eller miniflutes
25 g blødgjort smør

Fremgangsmåde

Stræk hver skive bacon med bagsiden af en kniv og smør en smule sennep på den ene side af baconskiverne. Sno 2 skiver bacon omkring hver pølse, med sennep’en vendt ind mod pølsen. Stik salviebladene ind under baconskiverne og hold dem fast med tandstikker.
Opvarm olien i en pande og steg baconpølserne i 10 minutter ved medium varme. Ryst panden jævnligt, indtil baconskiverne er brunet på alle sider. Del brødene i halve på langs, så halvdelene stadig hænger sammen og rist derefter brødene med smør og evt. en smule sennep.
Fjern tandstikkerne og læg pølserne i hver sit brød. Serveres straks med et udvalg af chutney’s til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik