header

Skovtrolde

10 stk.

Ingredienser

5 pl. frossen butterdej
150 g marcipanbrød
1 æg til pensling
perlesukker til drys
100 g mørk chokolade
20 g hasselnødder

Fremgangsmåde

Lad dejen tø op og udstik den til 10 rondeller med et glas. Rul rondellerne ud til dobbelt størrelse, idet de formes let ovale. Fordel grofthakket marcipanbrød ca. midt på dejpladerne og fold dem over på den lange led. Klem dejen sammen med en grydeske godt 1 cm. fra kanten. Klip tætte hak foroven til “strithår” og form 2 spidse ører. Pensl med sammenpisket æg, drys med perlesukker og bag troldene ved 225 grader i 15-20 minutter.
Lad kagerne køle helt af. Tegn finurlige munde med smeltet chokolade og brug også lidt smeltet chokolade til at fastholde nødderne (øjnene) med.