Salat af bagte rodfrugter

Ingredienser

2 kg. blandede rodfrugter
2 rødløg
1 helt hvidløg
groft salt, friskkværnet peber
1 spsk. olivenolie

Marinade:
3 spsk. olivenolie
3 spsk. balsamico
groft salt, friskkværnet peber
3-4 håndfulde baby spinat eller rucola

Fremgangsmåde

Rens alle grønsagerne. Skær rodfrugterne i stage og løg i både. Del hvidløget i fed og pil dem. Kom hvidløg og grønsager i et smurt ovnfast fad. Vend dem med 1 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bag i ca. 1½ time ved 150 grader. Vend dem et par gange undervejs. Lad grønsagerne køle lidt af.
Pisk marinaden sammen og vend de bagte grønsager heri sammen med rucola eller friske baby spinatblade.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik