Italiensk lagkage

Ingredienser

8 hele æg
150 g sukker
170 g mel
250 g mascarpone
2 æggeblommer
100 g sukker
100 g frosne bær
150 g marcipan
200 g flormelis
1 cl. vodka
1 spsk. Creme de Casis

Fremgangsmåde

8 hele æg piskes hvide og luftige med sukkeret. Hvedemel sigtes i og vendes forsigtigt i æggemassen. Dejen hældes i en smurt springform og bages i ovnen ved 170 grader i ca. 30-40 minutter.
2 æggeblommer piskes hvide med sukkeret. Mascarponen tilsættes og det piskes til en tyk, fed masse. De frosne, optøede bær tilsættes i cremen.
Kagen skæres i 3 bunde og mascarpone-cremen lægges imellem bundene. Vodkaen varmes op sammen med creme de casis, tilsæt flormelisen så det bliver til en pinkfarvet glasur. Glasuren smørres på topen af kagen og marcipanen rulles ud og lægges rundt om lagkagen.
Serveres med spumante og lys i kagen.

Comments

comments