Kaffestang med remonce

Ingredienser

25 g gær
½ dl lunken mælk
1 tsk. sukker
75 g smør
150 g mel
1 knsp. salt

Remonce:
75 g smør
75 g flormelis
50 g lethakkede rosiner

Til pensling:
æg

Drys:
mandelflager og perlesukker

Fremgangsmåde

Smuldr gæren i en skål og hæld mælken over og rør sukkeret i. Skær smørret i mindre stykker og bland det i. Bland saltet med melet og ælt det i lidt efter lidt. Slå dejen med let hånd og lad det hæve i 15 minutter.
Remonce:
Rør smørret blødt og rør flormelis i sammen med rosinerne. Bred dejen ud på en bageplade til et rektangulært stykke. Bred remoncen ud til 2 cm. fra kanten hele vejen rundt. Fold dejen sammen om remoncen. Slå ægget sammen og pensl stangen. Drys med mandelflager og perlesukker. Bag på næstnederste rille ved 225 grader i ca. 12 minutter. Server lun.

Comments

comments