Coconut cream pie

Ingredienser

Dej:
2½ dl mel
100 g smør
1 æggeblomme
1 spsk. vand

Fyld:
3 æg
125 g smør
4 dl kokosmel
1 tsk. vaniliesukker
11/4 dl mel

Fremgangsmåde

Kom mel og fedtstof i en køkkenmaskine, tilsæt æggeblomme og vand og kør det hele til en smidig dej. Kør dog ikke længere end nødvendigt.
Tryk tærtedejen ud med melede fingre i en tærteform.
Til fyldet piskes æg og sukker let og luftigt. Smelt fedtstoffet og lad det køle af. Bland kokosmel og vaniliesukker i æggeblandingen. Bland det godt og tilsæt mel. Rør fedtstoft i tilsidst. Hæld kokosdejen i tærteformen og bag tærten ved 175 grader i ca. 45 minutter på nederste rlle, til den har fået farve. Lad tærte afkøle, men lad den ikke blive helt koldt.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik